top of page

Импринт

Информация в съответствие с § 5 TMG

Мария Дамянова
Friedenstrasse 5

40219 Düsseldorf

Контакт

Тел.: +49 211 93360777
Електронната поща: info@drdamyanova.com

Отговаря за съдържанието в съответствие с раздел § 55 Abs. 2 RStV:
Мария Дамянова

 

Всички изображения, използвани на този уебсайт, са предоставени от оператора на уебсайта WIX, www.pexels.com или от мое собствено притежание.

 

Уреждане на спорове в ЕС

Европейската комисия предоставя платформа за онлайн решаване на спорове (ОРС): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Нашият имейл адрес може да бъде намерен в горната част на отпечатъка.

Вербухер, шлифер, шлифер

Ние не сме склонни или задължени да участваме в процедури за решаване на спорове пред арбитражен съд на потребителя.

Отговорност за съдържание

Като доставчик на услуги, ние носим отговорност за собственото си съдържание на тези страници в съответствие с общите закони в съответствие с раздел 7 (1) TMG.  Съгласно раздели 8 до 10 от TMG обаче, ние като доставчик на услуги не сме задължени да следим предадена или съхранявана информация на трети лица или да разследваме обстоятелства, които показват незаконна дейност.  Задълженията за премахване или блокиране на използването на информация в съответствие с общите закони остават незасегнати.  В това отношение обаче отговорността е възможнаедва от момента на познаване на конкретно нарушение.  Ако узнаем за такива нарушения, ние ще премахнем това съдържание незабавно.

Отговорност за връзки

Нашата оферта съдържа връзки към външни уебсайтове на трети страни, върху чието съдържание нямаме влияние. Следователно не можем да поемем отговорност за тези външни съдържания.   Съответният доставчик или оператор на страниците винаги носи отговорност за съдържанието на свързаните страници. Свързаните страници са проверени за евентуални правни нарушения по време навързването. Незаконното съдържание не е било разпознаваемо по време на свързването.

Постоянният контрол на съдържанието на свързаните страници обаче не е разумен без конкретни признаци за нарушение на закона. Ако узнаем за нарушения на закона, ние ще премахнем тези връзки незабавно.

Авторското право

Съдържанието и произведенията, създадени от операторите на сайта на тези страници, са предмет на немския закон за авторското право. Дублирането, редактирането, разпространението и всякакъв вид експлоатация извън границите на авторското право изискват писменото съгласие на съответния автор или създател. Изтегляния и копия на този сайт са разрешени само за лична, нетърговски цели.

Доколкото съдържанието на тази страница не е създадено от оператора, се спазват авторските права на трети лица. По-специално, съдържанието на трети страни е маркирано като такова. Ако все пак сте уведомени за нарушение на авторските права, моля, обърнете внимание съответно на това. Ако узнаем за нарушения, ще премахнем това съдържание незабавно.

bottom of page